• 2020-12-31 16:12:10
    Info General

    Benvolgudes veïnes i veïns,

    Queden poques hores per deixar enrere aquest 2020 que de ben segur recordarem com l’any que ha fet saltar pels aires el ritme que portàvem, que ha trencat gairebé totes les rutines que teníem establertes, en el que hem hagut de fer cursos accelerats de nous hàbits d’higiene i de comportament per tal de controlar aquesta pandèmia mundial, i que ha condicionat absolutament el dia a dia de famílies, escoles, hospitals, clubs esportius, empreses, governs i lògicament les administracions locals com el nostre ajuntament.

    Aquest any no hem pogut dur a terme cap activitat social al nostre poble (TastaPacs, FM, Festa de la verema, Calçotada popular, etc. ) ni tampoc les trobades que teníem previstes anar realitzant amb tots vosaltres com a veïnes i veïns del poble, on poder compartir les inquietuds i projectes del nostre municipi. I com que encara no sabem quan serà possible poder trobar-nos i us volem posar al dia del que hem anat fent i del que volem fer, estem preparant una nova publicació de Pacs al Dia per a finals de gener.

    Des de l’equip de govern ens hem plantejat diverses vegades fer una reunió telemàtica, així que, si la situació a finals de gener continua igual, la programarem, sabent que aquest sistema potser limitarà l’assistència d’algunes persones tot i que també ens permetrà comunicar-nos amb d´altres, doncs aquestes alçades l’ús de les videoconferències la majoria el tenim molt integrat.

    Desitjar-vos en nom meu i de tot l’equip de govern una molt bona entrada d’any 2021, que també serà diferent al que estem acostumats, però no per això amb menys ganes, il·lusió i esperança, tot al contrari, malgrat l’esgotament acumulat.... més energia, més positivisme, més coratge i més força!!

    Celebrem-ho doncs amb la responsabilitat que ja portem dies practicant i sobretot, cuideu-vos molt.

    Montse Mascaró
    Josep Mª Abarín
    Mario Larrubia
    Albert De Sangenís-Llivi
    Joan Marrugat