• 2021-06-21 11:27:51
    Comissió de festes


    Recordant a Amy Winhouse, en concert!

    Sandra Cooper 🎤 amb Robin Banerjee 🎸 (guitarrista original d'Amy Winhose)

    📌 Dissabte 26 de juny a les 22h a la Salzereda

    Servei de tapa vi a El Petit Cafè de Pacs

    "El guitarrista oficial d'Amy Winehouse, Robin Banerjee, inicia una aventura creativa amb Sandra Cooper, una de les grans promeses musicals actuals, formada i membre de la Big Bang del Taller de Músics. De veu profunda i amb facilitat per a la improvisació, destaca la versatilitat amb la que Cooper emergeix pels terrenys del blues, soul i jazz, s'arrela al rock més clàssic o, fins i tot, s'atreveix amb la bossa nova i el reggae.

    Robin Banerjee, va contactar amb Cooper per la seva qualitat artística, influència i semblança física amb la genuïna cantant británica. En molt poc temps aconsegueixen una gran connexió i no han parat de compondre temes i fer tributs a la mítica i malaurada Winehouse.

    "Single Mama" és el primer projecte entre Cooper i Banerjee. Primer disc dedicat a la dona a través de la diversitat dels seus temes i un acurat treball. Una história personal de mare soltera, lluitadora davant les adversitats i que, gràcies a les oportunitats, s'inspira per fer realitat aquells somnis callats i oblidats. Cooper dóna veu a les dones i posa de relleu que es pot ser mare i artista alhora".


    Us hi esperem‼️



    Adjuntos: