• 2021-09-29 10:01:47
  Esports


  TORNEM, VINE A PROVAR GRATUÏTAMENT UNA CLASSE‼️

  GIMNÀSTICA EN ELS PARCS DE LA SALUT
  Per 50 anys
  Amb Carmen García, directora de CARMENFIT TERAPÈUTIC

  ✅ Tots els dimecres de les 11h a les 12h
  📍Alternant a la Salzereda i a la Plaça 1 octubre
  💶 Mensualitat 12 €
  📝 Inscripcions obertes grup anual amb continuació
  📲 info 600 393 342

  Activitat dirigida per Carmen García, directora de CarmenFit Terapèutic de Vilafranca, amb tota una vida dedicada a l’esport d'ençà que era una nena. Després de 24 anys de carrera professional col•labora a diferents projectes relacionats amb el món de l’esport. Amb moltíssima experiència en grups, activitats dirigides i per a gent gran.

  Proposta dissenyada per millorar i mantenir l’estat físic. Es podrà exercitar qualitats físiques bàsiques com la força, la flexibilitat, la resistència, l'equilibri o la coordinació, components vitals de la condició física relacionats amb la salut i la qualitat de vida. En els parcs de salut es configuren com un circuit d'exercicis suaus, especialment concebuts per afavorir les condicions físiques de la gent gran.

  Amb la Carmen García tindreu l'assessorament professional de l'activitat física saludable en la pràctica d'exercicis, per tal que aquests s'adeqüin a les capacitats de cada persona. L'assessorament es duu a terme mitjançant la realització d’unes sessions de dinamització.  Adjuntos: