• 2022-05-25 18:56:28
    Alcaldia

    Benvolgudes veïnes i veïns,

    Com ja us vàrem  informar, ahir hi va haver Ple Municipal.

    Davant la situació que hem viscut en els darrers dies amb el cessament del regidor Mario Larrubia, l'Alcaldessa i l'equip de govern creiem que era imprescindible donar explicacions de tot plegat, per el que just abans de començar el ple l'Alcaldessa Montse Mascaró va llegir el text que tot seguit us transcrivim per els que no vàreu poder assistir-hi.



    Fa goig veure la sala de plens tant plena de veïns i veïnes en un ple municipal, i avui especialment on un dels punts del dia és la ratificació de l’acord del conveni col·lectiu dels treballadors d’aquest ajuntament, al quals agraeixo també al igual que a la resta de veïnes i veïns l’assistència.

     

    Bé,  abans de començar el ple i aprofitant l’assistència que avui tenim, crec necessari fer unes consideracions en vers al cessament del regidor Mario Larrubia.

     

    En primer lloc, vull en nom meu i de la resta d’equip de govern agrair la feina feta durant aquest tres anys al regidor Mario Larrubia, han estat uns anys on malgrat les limitacions imposades per la pandèmia a l’hora de poder desenvolupar les activitats lúdiques i culturals, hem pogut mantenir l’esperit cultural i festiu del poble ben viu.

     

    En segon lloc, que ningú es pensi que la decisió que he hagut de prendre i que és consensuada amb la resta de l’equip de govern ha estat fàcil, de cap de les maneres, ha estat una decisió molt difícil i dolorosa però que malgrat els intens reiterats per    evitar-ho no ha estat possible.

     

    En tercer lloc, en qualsevol òrgan de govern i aquest ajuntament no n’és l’excepció, les decisions es prenen conjuntament i respectant a la majoria, i quant s’han marcat les accions a desenvolupar es porten a terme de manera col·legiada i en cap cas es pot permetre la imposició i l’exigència per part d’un sol membre vers la resta de l’equip a canvi de no fer soroll, el xantatge no va amb nosaltres.

     

    En quart lloc, la deslleialtat manifestada públicament en vers a tota la resta de l’equip de govern, i on el cúmul ha estat el saber  de que estava preparant  una llista per a les properes eleccions, ha fet que ens sigui impossible mantenir la confiança d’equip amb el regidor Mario Larrubia.

     

    En cinquè lloc, no és cert que no estigues informat del seu cessament, en conversa privada el passat dimecres dia 18 ja li vaig comunicar que com havien anat les coses, el millor que podíem fer era seguir per camins diferents, doncs era del tot impossible seguir en aquestes condicions.

    Cessament que faig efectiu el dijous dia 19 i que s’envia oficialment el divendres 20 de maig a les 9 del matí.

     

    Per últim, lamentar profundament la situació creada i magnificada per una clara intencionalitat d’aprofitament polític en benefici propi.

     

    Les discrepàncies són riquesa i gestionades amb intel·ligència sumen, l’enfrontament visceral i gratuït generen  odi.

     

    Esperem que el seny i el sentit comú s’imposi.

     

    Comencem el ple.