• 2022-06-09 22:21:29
    Info General


    Benvolgudes veïnes i veïns,

     Respecte a la informació enviada a diferents grups de WhatsApp pel regidor Sr. Larrubia en referència a l’Oferta Pública d’Ocupació per a l’Estabilització de l’Ocupació Temporal, ens veiem amb l’obligació i l’autorització de  fer  unes consideracions:

    -  La situació laboral de TOT el personal de l’Ajuntament ha estat, és i serà una prioritat per aquest equip de govern.

     -  A primers de l’any 2021 el personal s’organitza i designa un delegat sindical.

    -  El 10 de maig del 21 es constitueix la Mesa de Negociació per a les condicions de treball dels empleats/des públics.

     - El mateix dia 10 de maig s’acorda el reconeixement per part de l’Ajuntament de Pacs del Penedès de l’antiguitat de tots els empleats/des públics, mitjançant la incorporació del pagament en nòmina dels triennis corresponents, que  va tindre efecte a partir del dia 1 de juny de 2021.

     - El passat 14 de maig la Mesa de Negociació firma el conveni que queda ratificat pel Ple el dia 24 de maig.

    -   El mateix dia 14 de maig la Mesa de Negociació aprova l’Oferta Pública d’Ocupació per l’estabilització.

     - El 24 de maig La Junta de Govern Local aprova l’Oferta Pública d’Ocupació per a l’estabilització de l’ocupació temporal emparada en la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública.

     - Les ofertes d’ocupació que articulin els processos d’estabilització s’havien d’aprovar i publicar en els respectius diaris oficials abans de l’1 de juny de 2022.   

     Explicada  la seqüencia de com s’ha treballant per arribar a la publicació de l’Oferta Pública d’Ocupació per l’estabilització, hem de dir què és rotundament FALS que s’hagi accelerat per proposta seva i que hagi estat el motiu del seu cessament, doncs queda clar que s'estava treballant molt de temps abans.

    L'Equip de govern