• 2022-11-24 19:30:47
    Info General

    Benvolgudes veïnes i veïns,

    En el passat ple municipal del dia 15, un dels punts que hi havia a l’ordre del dia era el de:


    l’Aprovació Inicial de la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de planejament de Pacs del Penedès per la creació d’una zona d’equipaments a l’Avinguda Diputació.


    Què vol dir això? 


    Vol dir que el projecte que anomenem “La Vinya” i en el que l’equip de govern portem treballant des de gairebé fa tres anys i que s’ha vist molt endarrerit perquè en el terreny on és volia desenvolupar aquest projecte i que estava qualificat com a zona d’equipaments, quan és va presentar a Urbanisme de BCN van considerar que la parcel·la no reunia les condicions per poder ser urbanitzada per un equipament, contradient el que havien considerat adequat  anys enrere.


    Aquesta negativa d’Urbanisme ens va obligar a buscar una nova parcel·la on poder desenvolupar el projecte i a començar de nou tota la tramitació per qualificar  la nova parcel·la com  a equipament. 
    En aquest moment, amb l’aprovació inicial, s’obre el termini d’al·legacions a la tramitació de la modificació puntual. Un cop disposem de l’aprovació definitiva, l’Ajuntament podrà comprar el terreny i posar en marxa el concurs per desenvolupar el projecte.


    Certament, tota aquesta tramitació ha fet endarrerir molt el poder disposar del que, com equip de govern, creiem molt necessari per el nostre municipi, una àrea de nova centralitat amb la finalitat de disposar d’un equipament multi ús  que resolgui les actuals deficiències de serveis dotacionals i que, a l’hora també, esdevingui un nou espai públic que fomenti la cohesió i socialització dels ciutadans del nostre poble.


    Som plenament conscients de la lentitud dels tràmits i del cansament que moltes vegades pot provocar aquesta lentitud però, quan el convenciment és ferm, la necessitat evident i la il·lusió màxima, el temps agafa relativitat doncs, tard o d’hora, serà una realitat.

    PACS ho necessita i la gent de PACS s’ho mereix!! 

    Us adjuntem l'enllaç on podreu trobar tota la informació:

    https://www.pacsdelpenedes.cat/ajuntament/plans-campanyes-i-projectes/modificacio-puntual-de-les-nns...

    La segona quinzena de desembre convocarem una reunió informativa per tal de tractar aquest tema i sobre la creació d'una comunitat energètica al nostre poble, properament anunciarem la data.