• 2023-08-04 11:09:33
    Alcaldia


    Arribat el mes d’Agost, podem dir que és temps de vacances, d’estiu i sobretot de Festa Major. Ja tenim aquí 4 dies intensos, de tradició, cultura i espectacles.

    La Festa Major és motiu d’alegria, retrobament, celebració, taules llargues plenes de bon ambient i de bons menjars. Us convido a que la gaudiu i la gaudim, ja que totes i tots som la Festa Major.

    Vull donar les gràcies a totes les entitats i associacions de Pacs, i a totes aquelles persones anònimes que de forma altruista treballen i han treballat per la Festa, i per suposat a totes les treballadores i treballadors de l’Ajuntament, que també fan que la Festa Major sigui una realitat

    Us convido a gaudir al màxim d’aquesta Festa Major, feu-ho amb civisme i amb l’emoció a la qual el poble de Pacs està acostumat. Engalanem balcons i façanes, ballem, riem i fem que Pacs, sigui un espai segur i lliure de violències masclistes i lgtbifòbiques. Respectem les persones i la tradició perquè aquesta festa, tan esperada, flueixi amb el seu màxim esplendor.

    Molt bona Festa Major a tothom!

     

    La vostra Alcaldessa

    Montse Amat Domènech


    Adjuntos: