• 2023-08-31 18:30:00
    Ocupació


    L'Ajuntament us informa que des del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, ajuda a tràmitar aquesta línia de subvencions de la Generalitat de Catalunya per a persones emprenedores joves.

    Les subvencions per a persones emprenedores joves s’emmarquen en el marc del programa del Fons Social Europeu Plus, que estableix els objectius específics sobre les polítiques sectorials de Treball i mobilitat laboral, Educació i Inclusió social. L’objectiu d’aquestes subvencions és afavorir la incorporació al mercat de treball de persones joves que estiguin a l’atur i que vulguin donar-se d’alta com a autònomes.

    Les persones beneficiàries han de tenir entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) i en el moment de formalitzar la sol·licitud han d’acreditar que: estan donades d’alta com a autònomes, tenen el domicili fiscal i centre de treball a Catalunya, i estaven donades d’alta al registre del programa de Garantia Juvenil en situació de “inscrit beneficiari” el dia anterior a la data d’inici de la seva activitat com a persones treballadores autònomes.

    L’import màxim de les subvencions és de 15.120 € per a cada sol·licitant. El termini per a la presentació de sol·licituds és fins al 20 de setembre a les 15 hores i s’han de presentar de manera telemàtica (amb certificat digital).

    Les persones que estiguin interessades a rebre més informació sobre aquestes subvencions o que necessitin suport per a la tramitació, es poden adreçar al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 124 i 132 – A/e: procom@ccapenedes.cat – Atenció presencial amb Cita prèvia), que com a centre adscrit a la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat i com a Centre Local d’Atenció a les Empreses de la Diputació de Barcelona, ajuda a tramitar les subvencions de la Generalitat per a les empreses i els autònoms.


    Adjuntos: