• 2023-09-06 08:30:00
    Educació


    L'Ajuntament de Pacs del Penedès dóna la benvinguda a un nou curs escolar! 

    Avui és un dia especial, ja que molts nens i nenes del nostre estimat poble comencen un nou viatge ple d'aprenentatge i descobriments.

     Tenim la sort de comptar amb un ensenyament públic de gran qualitat a la Llar d'Infants El Petit Drac i a l'Escola El Drac, i estem compromesos a fer que aquest sigui un lloc on els vostres fills i filles se sentin com a casa.

    En els últims dies, hem treballat per acondicionar aquests espais amb tot el nostre amor i dedicació:

    A la Llar d'Infants, hem donat un nou aire a l'interior amb una capa de pintura fresca, hem mogut extintors per garantir la seguretat de tots i totes i hem acondicionat el pati.

    A l'Escola, hem instal·lat ventiladors per fer front a la calor (estem treballant en una solució definitiva) i hem acondicionat el pati d'infantil per fer-lo més acollidor per a les activitats a l'aire lliure.

    Volem expressar la nostra gratitud a la direcció dels dos centres educatius, així com a totes les professores i professors que fan possible aquesta educació de qualitat. També volem agraïr a la brigada, l'equip de neteja, l'AFA i el Consell Educatiu per la seva col·laboració essencial.

    A més, volem aprofitar l'ocasió per donar la benvinguda a l'empresa que s'encarregarà del menjador d'aquests espais, assegurant que els nostres petits tinguin menjar bo, saludable i de proximitat a l'hora de dinar.

    Desitgem a tots els nens i nenes un curs escolar ple d'èxits, amistats i moments inoblidables. Estem aquí per acompanyar-vos en aquesta meravellosa aventura educativa! 


    Adjuntos: