l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol informa que BASE-Gestió d'Ingressos, organisme autònom de la Diputació de Tarragona, ofereix als contribuents el Compte de Pagament Personalitzat, una eina que permet agrupar diferents tributs municipals en un compte comú i fragmentar-ne el pagament en nou mensualitats sense interessos. Els ciutadans i empreses interessats de sol·licitar aquest servei de cara a l'any 2024 poden fer-ho fins al 31 de desembre via telemàtica a la web de BASE, www.base.cat, o en qualsevol de les 39 oficines repartides pel territori.


Ciutadania i empreses podran beneficiar-se del Compte de Pagament Personalitzat, que contribueix a facilitar el pagament als contribuents en determinats moments de l'any, sense que això suposi cap despesa addicional, atès que permet fraccionar la despesa total entre els mesos de febrer i octubre. A més, dota els sol·licitants de més control dels seus pagaments, donat que permet rebre informació detallada del deute total, dels venciments previstos i de l'import de cadascun dels fraccionaments.

BASE-Gestió d'Ingressos és un organisme autònom de la Diputació de Tarragona que s'encarrega de gestionar ingressos per delegació d'ajuntaments, ens independents i altres administracions. Actualment, és responsable d'aquesta funció a la majoria dels municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.


Archivos adjuntos:
Info General 05-Diciembre-2023 09:15