l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol informa que el pròxim 10 d’abril, a partir de les 17.30 hores, tindrà lloc a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Camp, una Xerrada divulgativa sobre La Factura Elèctrica al Baix Camp.

La complexitat per entendre els conceptes que acompanyen les factures del consum elèctric i del gas suposa un autèntic maldecap per als consumidors. En un context en què el canvi climàtic és cada cop més acusat i el desplegament d’energies renovables més necessari i imparable, volem conèixer amb detall quins són els conceptes que conformen la factura elèctrica a casa nostra. La finalitat de la jornada és presentar els paràmetres que formen part de la factura, les seves novetats i com es preveu que evolucioni la introducció de totes aquestes noves tecnologies en el mix energètic del mercat elèctric, finalment es tracta de veure la manera d’afavorir l’impacte d’aquests canvis en la butxaca del consumidor.

Les ponències de la xerrada aniran a càrrec d’Aleix Manonellas, Cooperativa Enernou de Reus, Oriol Saltó, Director d'Anàlisi de Dades a Aleasoft i soci adjunt de Aleagreen, Carlos Codina, divulgador energètic i Natàlia Vergés, responsable de l’Oficina de Consum de Reus i el Baix Camp.

Inscripcions a l’enllaç següent: https://docs.google.com/forms/d/1YMGHm_aV6OXeAhgrfJLZbNH1TTNbCqik0jqkXLAC82g/viewform?ts=65f8146b&edit_requested=true&pli=1


Archivos adjuntos:
Info General 08-Abril-2024 09:15