l'Albiol Informa
L’alcalde de l’Albiol, Mario Cortés, va presidir diumenge, 23 de juny, l’acte de lliurament de premis del V Trail de l’Albiol, una prova esportiva amb inici i sortida al nucli antic de l’Albiol que es va disputar en tres distàncies diferents. Aquest va ser el primer dels actes públics en que va prendre part el nou alcalde, Mario Cortés, en representació del municipi després de la seva elecció el passat 15 de juny. A la imatge que acompanya aquesta informació, l’alcalde juntament amb els primers classificats en categoria masculina. Pel que fa a la prova, en la distància de 20 quilòmetres els guanyadors van ser, en categoria masculina i femenina, respectivament, Eduard Barrios Solsona (1:49:26) i Pat Perpinyà Compte (2:35:33), mentre que en la distància de 12,6 quilòmetres el primer classificat masculí va ser Carlos Merlos Garcia (1:14:30) i la primera classificada Zaspe Pérez de Ziriza (1:28:50). Pel que fa a l’equip més nombrós, el premi va recaure sobre el CE Mountain Trail Vila-seca amb vuit participants en la cursa més llarga, mentre que Atletes d’Altafulla i Trail Tarraco, amb cinc participants cada un dels dos equips, van ser els equips guanyadors pel que fa a major nombre de participants en la cursa de 12,6. A banda dels podis dels guanyadors, l’organització va lliurar premis en diferents categories als participants i va obsequiar a les famílies i als més petits que van prendre la sortida en la modalitat de cinc quilòmetres, una cursa no competitiva especialment pensada per als corredors i corredores més petits i per a les seves famílies. Pel que fa als participants, uns 240 en total, segons l’organització, hi va haver una àmplia representació de corredors i corredores de Reus, Tarragona, Rodonyà, Alforja, Sitges, l’Arboç, la Selva del Camp, el Vendrell, Valls, Constantí, Cunit, Sant Jaume dels Domenys, Torredembarra, Salou, Móra d’Ebre, Mislata, Masllorenç, Almoster, Segur de Calafell, Cambrils, Centelles, Vila-seca, Fraga, El Morell, Santa Oliva, Roda de Berà, l’Espluga de Francolí, Puigpelat, Calafell, Vilafranca del Penedès, Castellvell, Girona, Saragossa, Terrassa, Riudecols, Olesa de Montserrat, Sant Sebastià dels Gorgs, la Secuita, Viladecans, Martorell, l’Ametlla de Mar, Solivella, Pallejà, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Riudecanyes, Sabadell, Palamós, Sant Feliu de Llobregat, Lleida, Vilaplana, Alpicat, Barcelona, Hellín, Montblanc, Vilanova i la Geltrú, Palau de Plegamans, Pira, les Borges del Camp i l’Albiol. Un cop finalitzada la cursa i lliurats els premis, l’organització va ocupar-se de recollir el material utilitzat per a la senyalització del circuit i del que es va utilitzar en el punt de sortida i arribada dels participants, on es van habilitar diversos serveis, entre ells el cronometratge i control de participants, avituallament, fisioteràpia, podis, etc.