l'Albiol Informa

El ple de l’Ajuntament de l’Albiol ha aprovat, de manera inicial, el projecte d'obres per instal·lar un sistema de videovigilància a les Masies Catalanes. Aquest projecte, redactat pels Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Baix Camp, té un import de més de 58.000 euros.

Des del consistori albiolenc es detalla que aquesta és una actuació que està subvencionada pel Pla d’Acció Municipal 2020 (PAM) de la Diputació de Tarragona. En aquest sentit, ja s'ha signat un conveni amb el Departament d'interior perquè els Mossos d’Esquadra tinguin accés al servei de lectura de les matrícules dels vehicles que accedeixin al municipi.

Convé recordar que aquest és un projecte molt esperat pels veïns i veïnes de l’Albiol i que servirà per augmentar la seguretat i reduir les conductes incíviques als nuclis de la localitat.

D’altra banda, en la mateixa sessió plenària s’ha aprovat iniciar el procés d'adjudicació d’aquest projecte. El concurs conté les condicions tècniques necessàries per a la seva licitació, perquè es pugui dur a terme l'obra civil, instal·lar les càmeres i fer la connexió amb la comissaria dels Mossos d'Esquadra, que serà on, finalment, rebran les imatges que gravaran les càmeres de videovigilància.
Info General 15-Marzo-2021 09:30