l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol ha impulsat el primer concurs de gossos de treball que se celebrarà al municipi el proper 23 de maig. La competició, que tindrà lloc a l’esplanada que hi ha darrere del cementiri de l’Albiol poble, es disputarà en dos torns per facilitar l’assistència de públic amb les màximes garanties sanitàries.


D’aquesta manera, el primer torn s’iniciarà a les 10.00 hores i el segon a les 16.00 hores. L’exhibició comptarà amb 6 pastors provinents de diferents punts de Catalunya que demostraran les seves habilitats amb els gossos de treball.

Entre les proves que hi ha previstes per comprovar les aptituds del gos hi ha: anar a cercar el ramat, fer-lo passar entre dues portes, separar un nombre definit d’animals del ramat o dur les cabres cap al pastor sense cridar. Totes aquestes proves s’agruparan en un circuit consecutiu que els gossos hauran de superar. El resultat final vindrà determinat per la quantitat de proves que assoleixin amb una puntuació màxima de 100.

La voluntat de l’Ajuntament de l’Albiol es repetir aquest concurs cada any i en aquesta època de l’any perquè els animals no pateixin una temperatura molt elevada.


Archivos adjuntos:
Info General 13-Mayo-2021 09:15