l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol fa mesos que està treballant per assolir que una operadora faci arribar la fibra òptica a diferents punts del municipi.

Les previsions per part de l’empresa són que abans que finalitzi aquest any ja es pugui gaudir de la fibra òptica a les llars ubicades a les Masies Catalanes i Bon Retorn. En aquests moments, s’estan fent els treballs previs a l’arribada d’aquest servei al terme municipal. 

Per altra banda, i de forma paral·lela, s’estan fent contactes amb el govern de la Generalitat perquè també es pugui fer el desplegament de la fibra òptica a l’Albiol poble. 

Des del consistori s’explica que no és habitual donar informació fins que no està confirmada al 100%. En aquest cas, donada la importància i la necessitat de l’arribada de la fibra òptica a les llars dels veïns i veïnes de l’Albiol, es mantindrà una informació veraç en relació amb aquest projecte a través dels canals habituals de l’Ajuntament de l’Albiol.

Com sempre, des de l’Ajuntament de l’Albiol es facilitarà més informació d’aquest projecte als ciutadans del municipi que ho demanin.


Archivos adjuntos:
Info General 25-Mayo-2021 18:33