l'Albiol Informa

Aquest dissabte, 29 de maig, a partir de les 10.30 hores es farà l’acte oficial d’inauguració del nou alberg Josep Golorons de l’Albiol. L’aforament de l’esdeveniment, que comptarà amb la presència de la presidenta de la Diputació, Noemi Llauradó, estarà limitat a causa de les mesures de seguretat per combatre la Covid-19. Per aquesta raó, l'Ajuntament facilitarà la visita, en grups reduïts,  d'aquest nou equipament a tots els veïns i veïnes de l'Albiol que ho demanin.  A partir de la propera setmana i pels canals habituals, s'explicarà la manera en que es podrà visitar el nou alberg.


L’Alberg de l’Albiol oferirà 48 places d’allotjament distribuïdes en dos pisos. A més, aquest nou equipament disposa de les instal·lacions necessàries per funcionar com a restaurant.

L’objectiu de l’Ajuntament de l’Albiol amb la posada en marxa d’aquest nou alberg és dotar al municipi d’un equipament que generi activitat, sobretot entre les persones i els col·lectius interessats en el turisme de muntanya. En definitiva, una aposta per  un turisme respectuós amb la natura i amb l’entorn que, al mateix temps, contribueixi a revitalitzar i a donar a conèixer el conjunt del municipi.

De fet, l’Albiol és la porta d’entrada a les Muntanyes de Prades, un punt des d’on es poden recórrer diferents rutes que permeten conèixer el ric patrimoni natural i històric d’aquest territori.


Archivos adjuntos:
Info General 27-Mayo-2021 19:07