l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol comparteix la informació del departament de Salut respecte la segona dosi de vacuna en persones menors de 60 anys que han rebut una primera dosi de vacuna d’Oxford-AstraZeneca,

  • La pauta completa són dues dosis. Cal rebre la segona dosi per obtenir el màxim benefici de les vacunes.
  • Amb una única dosi de vacuna s’eviten entre 6 i 7 de cada 10 casos simptomàtics de COVID-19, i amb les dues dosis entre 8 i 9 de cada 10.
  • L’administració de la segona dosi és especialment important per augmentar la protecció contra les noves variants del virus.

Aquesta segona dosi s’ha d’administrar quan rebeu avís per SMS

Si s’endarrereix massa, pot haver-hi una disminució de la protecció. En el moment en què rebeu l’SMS, és molt important que us apunteu de seguida per tal de posar-vos la segona dosi sense superar les 16 setmanes.

Se us oferirà com a segona dosi una vacuna de Pfizer-BioNTech, que és la proposada per l’Estratègia estatal (no cal signar un consentiment informat).

El Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut recomana que la segona dosi sigui de la vacuna de Pfizer-BioNTech

Tot i això, també podeu optar a continuar la vostra vacunació amb Oxford-AstraZeneca

L’Agència Europea del Medicament i l‘Organització Mundial de la Salut recomanen que aquesta segona dosi sigui amb Oxford-AstraZeneca perquè la fitxa tècnica aprovada per aquesta vacuna només recull administrar les dues dosis de la mateixa vacuna.


Archivos adjuntos:
Info General 04-Junio-2021 09:30