l'Albiol Informa

Des de l’Ajuntament de l’Albiol compartim aquest comunicat de l’Àrea Bàsica de Salut de la Selva del Camp per informar la ciutadania del municipi:


La direcció de l´’Area Bàsica de Salut de La Selva del Camp informa que del 19 de juliol al 17 de setembre, l´atenció mèdica de l'ABS es farà centralitzada al CAP de La Selva, com a conseqüència de les següents circumstàncies:

La plantilla mèdica de l´ABS pateix actualment una absència del 40% de professionals i amb impossibilitat de substitució , debut a la mancança de professionals a nivell global. A aquesta situació s´afegeix el període vacacional, que ha estat organitzat per evitar el solapament dels professionals amb l´objectiu de garantir la cobertura del servei.

Per l’aplicació del protocol oficial d’atenció de la pandèmia de la Covid: garantir doble circuit assistencial ( atendre en espais diferenciats la patologia no COVID /patologia COVID amb l’ús del equips de protecció ) i mantenir l´aforament permès a la sala d´espera.

Des de l’ABS de la Selva del Camp s’explica que es prioritzarà les tasques a realitzar i la programació de les mateixes segons capacitat d´agenda per garantir la seva resolució. Podeu ampliar la informació a l’enllaç següent:

https://www.albiol.cat/CAT/actividad/latencio-sanitaria-a-larea-basica-de-salut-es-centralitzara-del-19-de-juliol-al-17-de-setembre-al-cap-de-la-selva-del-camp/716/permanente


Archivos adjuntos:
Info General 20-Julio-2021 09:25