l'Albiol Informa

Els germans Rosell, nedadors i veïns de l’Albiol, continuen demostrant la seva fortalesa amb el Club Natació Tàrraco. En aquest sentit, tots dos han participat, recentment, al VIII Campionat d’Espanya aleví de natació que ha tingut lloc a Tarragona.

En la competició, Ona Rosell s’ha proclamat quarta d'Espanya en els 800m lliures. L’Ona també es va fer amb la segona posició dels 400m estils, mentre que el seu germà Martí va aconseguir l'or en els 200m lliures.

D’aquesta manera, Martí Rosell s’ha proclamat campió d'Espanya aleví, a més de batre també el rècord de Millor Marca Nacional por edats (14 anys). L’Ona, por la seva part, va acabar segona amb un registre de 5'27 "12 en els 400m estils, en una cursa molt disputada Fins als últims metres

Des de l’Ajuntament de l’Albiol els hi traslladem la més sincera enhorabona.