l'Albiol Informa

Des de l’Ajuntament de l’Albiol s’està fent difusió del nou projecte espanyol de línia de molt alta tensió (MAT) que creuarà el territori. En aquest sentit, a la cartellera de les oficines municipals està exposat al públic l’estudi d’ impacte ambiental i la sol·licitud administrativa prèvia, tal com marca la llei, per si alguna persona vol fer al·legacions al projecte.


Precisament, aquesta setmana representants institucionals de les comarques de la Terra Alta, la Ribera d’Ebre, el Priorat, l’Alt Camp i el Baix Camp han acordat coordinar la seva estratègia davant el nou projecte de línia de molt alta tensió (MAT) que ha de creuar les Terres de l’Ebre i les comarques de Tarragona, publicat a final de juliol al Butlletí Oficial de l’Estat i que impulsa un clúster energètic aragonès.

Aquesta nova línia tindrà 180 quilòmetres tan sols a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona, tot travessant el terme d’una trentena de municipis.

De fet, les localitats afectades tan sols a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre són l’Albiol, Alcover, l’Aleixar, Alforja, Almoster, l’Arboç, Ascó, Batea, la Bisbal del Penedès, Bràfim, Corbera d’Ebre, Duesaigües, Falset, la Fatarella, Gandesa, Garcia, Llorenç del Penedès, Masllorenç, el Masroig, el Milà, Montferri Nulles, Móra d’Ebre, Pradell de la Teixeta, Puigpelat, Riudecols, Rodonyà, Sant Jaume dels Domenys, la Selva del Camp, Vallmoll, Valls i Vilabella.


Archivos adjuntos:
Info General 17-Agosto-2021 19:00