l'Albiol Informa
Andreu Carrasco, alcalde de l’Albiol, ha estat present a la roda de premsa que ha tingut lloc aquest dimarts al Palau Bofarull de Reus en què s’ha escenificat l’oposició del territori al projecte de línia de molt alta tensió (MAT) que creua el territori. 


En aquest sentit, la Diputació de Tarragona, set consells comarcals (Terra Alta, Ribera d'Ebre, Priorat, Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès i Alt Penedès) i 38 ajuntaments del Camp de Tarragona, el Penedès i les Terres de l'Ebre, entre els quals el de l’Albiol, han presentat públicament les al·legacions contra aquest projecte, que impulsa l'empresa privada Forestalia. 

Tot i que l’afectació al municipi de l’Albiol és poc important, des del consistori albiolenc s’ha mostrat una clara oposició, des del primer minut a aquest projecte. En concret, en el cas de l’Albiol el traçat de la línia afecta el pas aeri de la línia de 400 KV que està previst que passi entre la rotonda de la carretera TV-7046 i el pont del Torrent de les Voltes. 

El Baix Camp, l’Alt Camp i el Baix Penedès són algunes de les comarques més afectades del Camp de Tarragona per aquest projecte.


Archivos adjuntos:
Info General 08-Septiembre-2021 12:36