l'Albiol Informa
L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de l’Albiol ha convocat el segon concurs de fotografia del municipi amb la voluntat que les 12 imatges seleccionades apareguin al calendari municipal de l’any 2022, que serà editat pel consistori. La temàtica escollida per aquest concurs és “L’Albiol” (zona urbana i zona rústega).

Aquest certamen té com a principal objectiu captar la bellesa del terme de l’Albiol i, d’aquesta manera, poder-la gaudir tots els mesos de l’any a través d’un calendari que estarà il·lustrat amb les imatges més votades per tots els veïns i veïnes de l’Albiol.
Poden participar-hi totes aquelles persones físiques que ho desitgin i que tinguin més de 10 anys d’edat. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies, originals i inèdites, fins el dia 8 d’octubre del 2021 a través de les següents vies:

1) PRESENTACIÓ FÍSICA: Es podrà presentar a l’Edifici de la seu social de Masies Catalanes, pels matins de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o per les tardes els dimecres o divendres de 16 a 20 h.  La presentació física de les fotografies s’entregarà en format digital en un pen driva, juntament amb un document escrit en el qual consti: el títol de cada fotografia, el nom i cognoms del autor/a, l’adreça postal, la població i el correu electrònic.

2) PRESENTACIÓ PER CORREU ELECTRONIC: Es podran enviar les fotografies al correu electrònic: ajuntament@albiol.cat. Al correu s’haurà de fer constar el títol de cada fotografia, així com el nom i cognom de l’autor/a, l’adreça postal i la població.
En tots els casos les fotografies s’han de presentar en un o més arxius JPG (entre 1MB i 3MB), fotografia impresa mida 30x12cm, i resolució 300 ppp. Les fotografies han de ser horitzontals i cadascuna ha de tenir títol diferent.

Les fotografies seran exposades a la sala Guerau de les dependències municipals de les Masies Catalanes, del 20 d’octubre al 5 de novembre. Els veïns/veïnes del municipi seleccionaran les fotografies guanyadores a través de votació popular mitjançant butlletes que es dipositaran en una urna.

Les fotografies més votades seran publicades en el calendari que editarà l’Ajuntament de l’Albiol corresponent a l’any 2022, fent constar al peu de la fotografia el nom de l’autor. L’autor de la fotografia més votada serà obsequiat amb un val per un dinar o sopar per a dues persones. Es realitzarà un sorteig en el cas que 2 o més fotografies tinguin els mateixos vots (pel que fa a la fotografia més votada). Entre els participants en l’elecció de la fotografia més votada, per sorteig, una de les persones serà obsequiada també per un dinar o sopar per a dues persones.


Archivos adjuntos:
Info General 22-Septiembre-2021 18:21