l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol informa que la concessió administrativa de l’alberg excursionista Josep Golorons per a la seva explotació durant els propers vuit anys, que es poden estendre amb dues pròrrogues de dos anys cada una, anirà a càrrec de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

De fet, Andreu Carrasco, alcalde de l’Albiol i Jordi Merino, president de la FEEC, ja han rubricat el contracte mitjançant el qual aquesta entitat tindrà la concessió de l’equipament que, d’aquesta manera, podrà obrir les portes al públic ben aviat.

La FEEC ha estat una de les entitats interessades a gestionar l’alberg Josep Golorons. En aquest sentit, va presentar el projecte que va obtenir la millor puntuació en el concurs de licitació que l’Ajuntament de l’Albiol va publicar al llarg d’aquest estiu per a la concessió administrativa d’ús privatiu de l’equipament.


L’objectiu de l’Ajuntament de l’Albiol amb la posada en marxa d’aquest nou alberg és dotar al municipi d’un equipament que generi activitat, sobretot entre les persones i els col·lectius interessats en el turisme de muntanya. En definitiva, una aposta per  un turisme respectuós amb la natura i amb l’entorn que, al mateix temps, contribueixi a revitalitzar i a donar a conèixer el conjunt del municipi.



Archivos adjuntos:
Info General 10-Enero-2022 09:35