l'Albiol Informa
El ple de l’Ajuntament de l’Albiol ha aprovat el conveni marc entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Baix Camp de col·laboració per regular la delegació a favor de la comarca dels serveis de gestió de residus municipals i serveis auxiliars i complementaris.


Tal com es venia fent fins ara, la prestació dels serveis és assumida pel Consell Comarcal del Baix Camp sota la modalitat de gestió directa, encarregant a la seva societat anònima comarcal “Serveis Comarcals Mediambientals, SA” (SECOMSA) la prestació efectiva i material de totes les actuacions derivades de la delegació dels serveis.


Aquest nou model de conveni que ara aproven i signen el Consell Comarcal i els Ajuntaments pretén revisar els termes de la delegació, amb el propòsit d’assolir, entre d’altres, els següents objectius:


• Assumir els nivells de prevenció i recollida selectiva establerts per la Unió Europea i el Progremic, amb el propòsit de reduir al màxim la disposició o eliminació final de la fracció resta dels residus municipals.
• Reforçar la conscienciació ambiental de la població i dels grans productors per sectors d’activitat i vehicular la seva participació.
• Establir un model més sostenible en l’ús de mitjans, recursos i equips.
Info General 14-Febrero-2022 09:05