l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol i l’Associació de Dones del municipi organitzen els actes del Dia de la Dona que se celebra aquest dimarts, 8 de març. 


En aquesta ocasió, a més de l’habitual lectura del manifest reivindicatiu també hi ha prevista la col·locació d’una placa commemorativa. Aquesta acció es farà, aquest dimarts 8 de març a les 12.00 hores, al començament del carrer de l'Olivera (palmera). Aquest també serà l’espai on s’ubicarà aquesta placa, proporcionada pel Consell Consultiu de Dones del Baix Camp, amb el lema: Sense dones, no hi ha vida. La placa es col·locarà en un arbre simbòlic per les seves veïnes per tal de representar la força i l'essència de la dona, i reivindicar-ne tots els seus drets.


I és que, el Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides. És el dia en què es denuncia el sexisme i la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones.


Enguany, el Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya ha volgut centrar el manifest oficial en avançar cap a una normalitat feminista. Fent èmfasi a les xacres i costums que tenim com a societat per fer-hi front i canviar-les per aconseguir, tal com el seu nom indica, una normalitat i un dia a dia, feminista i igualitari, amb els mateixos drets i oportunitats per a tothom.


Archivos adjuntos:
Info General 07-Marzo-2022 09:00