l'Albiol Informa

Des de l’Ajuntament de l’Albiol us compartim un seguit de consells per tal de prevenir un mal ús de les dades personals i com respondre davant d'un cas d'intromissió contra la vostra privadesa.


·         Vigileu a qui doneu dades (nom, adreça, telèfon, correu electrònic...) perquè podeu posar en perill la vostra privadesa (trucades, ofertes, publicitat i comunicacions no desitjades...).



·         Doneu-les exclusivament quan sigui imprescindible.


·         Faciliteu només les que siguin necessàries i adequades al tràmit que esteu fent.


·         Presteu atenció a l'ús que volen fer de les dades.


·         Recordeu que cal que doneu el vostre consentiment inequívoc i exprés al tractament de dades, no són vàlides les caselles ja marcades o el consentiment tàcit.


·         Fixeu-vos qui és el responsable del fitxer, ja que és a qui us haureu d'adreçar per exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, de supressió o oblit, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades i d'oposició.


·         En cas de desavinença amb el responsable del fitxer, contacteu amb l'autoritat de protecció de dades corresponent.

En aquest sentit, si voleu realitzar consultes o reclamacions, us podeu adreçar a l'Oficina de Consum del Baix Camp, situada a la Plaça de la Patacada, baixos (Edifici Campus) 43201 Reus. Tenim servei d'atenció telefònica tots els dilluns de 9 h a 12 h trucant al 977 327 100, servei d'atenció per correu electrònic a l'adreça consum@baixcamp.cat i atenció presencial els dilluns de 9 h a 12 h, i dimecres i dijous de 9 h a 13 h amb cita prèvia.
Info General 22-Marzo-2022 09:05