l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol informa que el projecte “Tornajornal i saber fer 2022”, iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp, tanca les inscripcions aquest 1 d’abril. Aquest projecte està destinat a persones agricultores i ramaderes amb propostes d'emprenedoria rural i té com a principal objectiu fomentar les xarxes de col·laboració rural a la comarca i fomentar l'intercanvi de coneixements entre les persones participants.
El programa consisteix en l'organització d'un grup de treball per fer jornades rotatives a les mateixes finques. On el mateix grup, també comparteix un àpat i una transmissió dels coneixements centrada en el ‘saber fer' de l'amfitrió o amfitriona.

El projecte “Tornajornal i saber fer” va sorgir com a proposta de continuïtat del primer grup del curs anual d'agricultura regenerativa del Consell Comarcal del Baix Camp, organitzat per l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local i l'Àrea de Joventut del Baix Camp.

Per apuntar-s’hi cal presentar:

- Breu explicació del projecte

- La ubicació de la finca i com arribar-hi

- L'aforament màxim de la jornada

- La descripció de la feina col·lectiva

- La formació relacionada amb la finca. L'amfitrió pot demanar un tècnic perquè realitzi una sessió d'assessorament col·lectiu a la finca aprofitant la concurrència del Tornajornal

- L'àpat i la procedència dels ingredients

Cal destacar que, per a les persones Tornajornals seleccionades, el Consell compta amb un ajut màxim de fins a 150 euros en concepte d'àpat i transmissió de coneixements, que es rebran sempre que s'assisteixi a la resta de Tornajornals seleccionats, que són 7 al llarg de l'any.

Per a més informació i per enviar les vostres propostes, podeu adreçar-vos a: mesgueva@baixcamp.cat


Archivos adjuntos:
Info General 29-Marzo-2022 09:15