l'Albiol Informa

Els treballs perquè la fibra òptica arribi a l’Albiol ja s’han iniciat. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de l’Albiol es vol informar a tots els habitants del municipi del procediment que s’està duent a terme des d’altres administracions per executar aquesta obra que s’allargarà durant mesos.


En aquest sentit, des de la Diputació de Tarragona ja s’ha iniciat la primera fase dels treballs per poder conduir la fibra òptica fins al nostre terme municipal. D’aquesta manera, es construirà una infraestructura de canalitzacions que permeti la seva instal·lació formada per una xarxa de microconductes i arquetes de registre.

En el cas de l’Albiol es preveu que aquesta canalització tingui una longitud de més de 10 quilòmetres (10.739 metres) i, un cop enllestida, permetrà distribuir la xarxa de fibra òptica des de la C-14 fins a l’Albiol i les Màsies Catalanes.

La segona fase que s’iniciarà més endavant, gràcies a un conveni entre la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, consistirà en el desplegament de la fibra òptica a càrrec del govern català que aprofitarà tota la infraestructura de canalitzacions creada prèviament per la Diputació.

Aquest és, doncs, el primer pas perquè la fibra òptica arribi, properament, a les Masies Catalanes i a l’Albiol.


Archivos adjuntos:
Info General 05-Abril-2022 09:05