l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol informa que els joves del municipi tenen a la seva disposició el programa formatiu: ‘Tu Carrera Digital’. Aquest és un projecte d'Adecco, juntament amb Red.es, per transformar les trajectòries professionals de persones joves i enfocar-les a l'àmbit digital.


Consisteix en cursos gratuïts en competències digitals per a joves de tot l’Estat espanyol que abasten les disciplines més demandades del mercat com ara: Màrqueting Digital; Programació Web Full Stack i Programació de Videojocs, Disseny 3D i Realitat Virtual.


Les formacions són presencials. No cal tenir coneixements previs, però sí que cal estar inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.


A més de capacitar-los professionalment, l'objectiu és que els joves trobin feina després de la finalització d'aquests cursos i progressin en sessions d'ocupabilitat. Un altre dels focus és captar dones per a la realització d'aquests cursos i eliminar la bretxa que hi ha a les professions STEM sobre aquest col·lectiu.


Els detalls del programa, les dates d'inici (poden variar a les diferents zones), ciutats i cursos es poden consultar a la web del projecte "Tu Carrera Digital":
https://www.tucarreradigital.es/


Requisits
• Majors de 16 anys i menors de 30 anys.
• No estar ni estudiant ni treballant.
• Estar inscrit/a al Sistema de Garantia Juvenil.
• Interessats/des en les noves professionals digitals i tecnològiques.
• No cal formació específica ni titulació prèvia.
Info General 27-Abril-2022 09:05