l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol informa que la Generalitat ha obert la convocatòria per demanar el nou bo juvenil d'ajudes al lloguer. De fet, a partir d’avui, 8 de juny, des de les 9.00 h es podran presentar les sol·licituds de manera telemàtica. La prestació durarà dos anys, tindrà un import màxim de 250 euros mensuals i hi podran accedir gairebé 10.000 joves. Aquells interessats en demanar l'ajut tindran deu dies per tramitar la prestació, fins al 17 de juny a les 17.00 h. Cal tenir en compte que els ajuts es donaran per ordre d'entrada fins a esgotar el pressupost.


Els requisits de l'ajuda són:

• Tota persona física fins als 35 anys, inclosos.

• Tenir un contracte de lloguer al teu nom i estar empadronat a l'habitatge.

• Tenir una font d'ingressos regular (nòmina, ajudes, pensió, beca...).

• Estar donat d'alta a la Seguretat Social un mínim de 3 mesos dintre dels darrers 6 mesos abans de la sol·licitud o acreditar que s'estarà d'alta durant els pròxims 6 mesos (contracte de treball).

• Estar al corrent de pagament i pagar els rebuts de lloguer a través de: transferència bancària, rebut domiciliat, ingrés en compte, rebut de l'administrador o Bizzum.

La sol·licitud i l'adreça de tramitació s'ha de dur a terme a través de la pàgina web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya - Bo de lloguer Jove

http://agenciahabitatge.gencat.cat/

Per altra banda, per venir a l'oficina a presentar la documentació de forma presencial és imprescindible demanar cita prèvia (977 32 71 55 Ext. 4).


Archivos adjuntos:
Info General 08-Junio-2022 09:05