l'Albiol Informa
Des de l’Ajuntament de l’Albiol s’informa que Protecció Civil de la Generalitat manté activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de calor i activa en alerta el Pla d’emergències per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT) davant les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar.


Segons les previsions meteorològiques, aquest divendres i durant el cap de setmana s’han d’intensificar les temperatures màximes extremes de manera generalitzada arreu del territori. Les temperatures mínimes es preveuen també elevades, entre 20 i 25ºC, durant les nits i matinades. A més, la sequera serà accentuada atès que no s’esperen pluges els propers dies i la humitat relativa serà baixa a tots els nivells, menys a la línia de costa on la xafogor serà important. Hi haurà vent de marinada de component sud a les hores centrals del dia amb ratxes màximes de 40-50 km/h.


La Direcció General d’Agents Rurals ha elevat el Pla Alfa de nivell 3 per a 275 municipis de 20 comarques, i preveu l’accés restringit a 9 massissos: Montgrí, Cap de Creus, l’Albera, les Gavarres, Montsec d’Ares, Montsec de Rúbies, Baronia de Rialp, Montserrat i Sant Llorenç del Munt i Ubach.


Archivos adjuntos:
Info General 15-Julio-2022 08:32