l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol demana mantenir les precaucions davant d’un cap de setmana de calor extrema en què es multiplica el risc d’incendi

L’Ajuntament de l’Albiol informa que Protecció Civil de la Generalitat activa fase d'ALERTA el Pla d'emergències per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT) davant l'alt risc d'incendi a tot el territori.

Segons les previsions meteorològiques, aquest dissabte s'intensifiquen les temperatures màximes extremes de manera generalitzada arreu del territori. Així es preveu l'entrada de vent de ponent, i un augment de la temperatura a la zona de Ponent i Terres de l'Ebre. Durant aquest episodi els valors d'humitat es preveuen molt baixos degut a aquest vent d'oest que afectarà a tot l'interior de Catalunya que arribarà molt sec i reescalfat.

La Direcció General d'Agents Rurals ha elevat el Pla Alfa de nivell 3 per a 249 municipis de 23 comarques, i preveu l'accés restringit a 8 massissos: Cardó-Boix, Garraf-Foix, Montmell, Montsant, Montserrat, Prades, Sant Llorenç del Munt i l'Obac i Tivissa-Vandellòs, a partir de les 00:00 hores del dia 13 d'agost.

Us adjuntem una imatge on podreu veure els municipis del Baix Camp, entre els quals hi ha l’Albiol, en què s’ha activat el pla Alfa amb les restriccions corresponents.


Archivos adjuntos:
Info General 13-Agosto-2022 08:00