l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol recorda a tota la ciutadania la importància de mantenir les finques netes per reduir el risc d'incendi i fer les actuacions necessàries per fer-ho de forma responsable, ja que es tracta de finques urbanes. 


De la mateixa manera, en ocasions puntuals, la vegetació, si no s’actua, pot envair l’espai públic com, per exemple, voreres i dificultar el pas dels veïns i les veïnes del municipi. 


En aquest sentit, quan les tanques vegetals no es cuiden també acaben embrutant la via pública. Per aquesta raó es recorda la necessitat d’actuar-hi per evitar aquestes situacions.


Tal com recull el codi civil en l’article 592: ‘si les branques d'alguns arbres s'estenen sobre propietats, jardins o patis veïns, l'amo té dret a reclamar que es tallin les parts que s'estenen sobre la seva propietat. En el cas de les races dels arbres veïns, les que s'estenen a terra aliè, faculten l'amo del terreny en què s'introdueixin per tallar-les per si mateix dins de la seva propietat. És aplicable la norma sobre els arbres del veí, tant en finques urbanes com en finques rústiques. Es refereix al manteniment d'arbres i bardisses confrontants.’.


Des de l’Ajuntament de l’Albiol es fa una crida a la bona convivència i al respecte per l’espai públic que cal complir en casos com el descrit anteriorment.


Archivos adjuntos:
Info General 09-Septiembre-2022 09:15