l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol informa que l’empresa Epic Telecom – Tarragona Link està enllestint el desplegament de la fibra òptica individual a cada domicili de l’Albiol. Segons informa l’empresa, aquest servei es prestarà en les modalitats de 600 Mbps simètrics o 300 Mbps simètrics.

La previsió de l'empresa, en aquesta primera fase, és que la fibra òptica arribi a través d’un ràdio enllaç d’alta capacitat que estarà instal·lat a la zona del tercer dipòsit d’aigua, a les Masies Catalanes de l’Albiol, i estarà preparat per donar servei a 500 llars.

Més endavant, aquest servei es connectarà a la nova canalització que està construint la Diputació de Tarragona i que permetrà distribuir tota la fibra amb conductes subterranis.

Des del consistori albiolenc es veu com una nova fita que la fibra òptica arribi, properament, al municipi i es considera que, d’aquesta manera, es dona resposta a una reclamació històrica dels veïns i veïnes de l’Albiol.
 
D’altra banda, l’Ajuntament de l’Albiol indica que fa difusió de l’empresa que ofereix aquest servei amb una voluntat únicament informativa i recorda que cada ciutadà podrà escollir el proveïdor d’internet que consideri oportú.


Archivos adjuntos:
Info General 15-Septiembre-2022 09:15