l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol informa que ja s’han iniciat les obres del nou magatzem municipal i la millora de la deixalleria. Ambdós equipaments es troben a la mateixa finca i, per aquesta raó, s’ha decidit dur-les a terme a la vegada per tal d’accelerar la finalització de les obres i reduir, al màxim, les molèsties als veïns i veïnes. 

L’objectiu d’aquests dos projectes són, per un costat, disposar d’un immoble municipal d’uns 91 metres quadrats on s’hi podrà dipositar el material necessari per a la prevenció i extinció d’incendis de l’ADF, entre d’altres. També disposarà de vestidors, un despatx i un traster per a la brigada municipal. D’altra banda, amb l’ampliació de la deixalleria es passarà de 2 a 3 contenidors.


Des del govern albiolenc es destaca la importància d’aquest projecte ja que permetrà oferir millors serveis a la ciutadania i optimitzar les condicions de treball dels professionals de la Brigada Municipal.


El pressupost de licitació de les obres és de 119.830,6 euros. Les dues actuacions compten, a més, amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona que subvenciona ambdós projectes.


La durada prevista de les obres és de 4 mesos aproximadament.


Archivos adjuntos:
Info General 04-Octubre-2022 09:05