l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol organitza una xerrada informativa sobre el servei de recollida de residus porta a porta. La trobada tindrà lloc el proper divendres, 21 d’octubre, a partir de les 19.00 hores a la sala Joan de Martorell. 


El sistema de recollida de residus individualitzada és un model per avançar cap a un municipi més sostenible i permetrà, en un futur, poder personalitzar el rebut de les escombraries. El Porta a Porta consisteix a dipositar els residus degudament separats a la porta de casa el dia que toqui segons el calendari establert. 


L'objectiu de la Unió Europea en qüestió de residus és clar: que el 2030 el 60% del total de deixalles generades es reciclin. De fet, l'any 2025 ja caldria assolir el 55%, però la realitat és que encara s'està lluny d'aconseguir-ho i, per revertir la situació, el Baix Camp està apostant per la recollida selectiva 'porta a porta'. En aquest sentit, altres municipis de la comarca com Riudecanyes, Botarell o Riudecols, entre d’altres, ja han implantat aquest sistema.


Archivos adjuntos:
Info General 18-Octubre-2022 19:07