l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol informa de l’excel·lent resposta que ha tingut la major part de la ciutadania del municipi en relació amb l’inici de la recollida de residus porta a porta.


En aquest sentit, des de l’Ajuntament es vol agrair la implicació dels veïns i veïnes de l’Albiol que ha permès que el nou sistema s’hagi implantat sense dificultats. D’aquesta manera, l’Albiol ha iniciat aquest dilluns, 14 novembre, aquest sistema a la vegada que altres municipis de la comarca com: Castellvell, Pratdip, Almoster i la urbanització de Castellmoster. 


De totes maneres, l’Ajuntament de l’Albiol manté els canals d’informació oberts per resoldre qualsevol dubte en relació a la recollida de residus. Així, es pot trucar al telèfon 977 846160 o, presencialment, a les oficines municipals de les masies Catalanes.
Aquest dimecres, de 21.30 a 22.30 hores, es farà la recollida del paper i el cartró. 


El Porta a porta consisteix a dipositar els residus degudament separats a la porta de casa el dia que toqui segons el calendari establert. Aquest sistema de recollida de residus individualitzada és un model per avançar cap a un municipi més sostenible i permetrà, en un futur, poder personalitzar el rebut de les escombraries.


Archivos adjuntos:
Info General 16-Noviembre-2022 09:15