l'Albiol Informa

L’Entitat Urbanística de Conservació (EUC) de les Masies Catalanes va acordar dissoldre’s en l’assemblea celebrada el 4-7-2021 i l’Ajuntament de l’Albiol va recepcionar la urbanització el 20-9-2019, després d’executar l’obra titulada  “Finalització i recepció de les obres d’urbanització de la UA5 Masies Catalanes” amb un cost final de 168.534,54 €, IVA inclòs.


L’Ajuntament de l’Albiol va aprovar, en la darrera sessió plenària, donar per liquidada la quota d’urbanització de tots els veïns que no estaven afectats per algun tipus d’impagament de l’EUC de les Masies Catalanes, i que es van acollir a l’acord ofert per l’EUC d’abonar la part que els corresponia de la liquidació a l’Ajuntament per al pagament de la quota indicada.

Altres veïns veuen liquidats amb l’aportació de l’EUC els seus deutes amb BASE i reduïdes les seves quotes urbanístiques.

Pel que fa als deutes dels deutors restant amb l'EUC Masies Catalanes, aquesta entitat sol·licita que els imports que BASE gestiona, els ingressi a l'Ajuntament de l'Albiol, amb l'objectiu d'incrementar l’aportació que l'EUC al pagament del cost de l'obra d'urbanització. L’Ajuntament accepta ser l’ens beneficiari dels deutes que es puguin cobrar de 9 dels veïns que continuen amb deutes amb l’entitat.

S’envien a BASE quotes d’urbanització per import de 12.721,91 euros, generades amb motiu de l’obra "Finalització i recepció de les obres d'urbanització de la UA5 Masies Catalanes" i que ho han pogut ser liquidades amb l’aportació de l’EUC a causa dels deutes dels propietaris amb aquest ens.

S’acorda també procedir a inscriure la dissolució l'EUC MASIES CATALANES al Registre d'entitats urbanístiques col·laboradores (REUC) del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, un cap l'EUC hagi finalitzat els tràmits de liquidació, atenent la petició realitzada a l’Ajuntament per part de l’EUC.
Info General 21-Noviembre-2022 09:15