l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol, davant de l’inici de la recollida de residus porta a porta que ha tingut lloc al municipi recentment, recorda que es pot consultar els residus que ha de llençar a cada contenidor, entre d’altres, a l’aplicació mòbil ‘Residus’ de la Generalitat de Catalunya disponible per a mòbils IOS i Android. També es pot consultar aquesta informació a altres espais com la web residuonvas.cat


De manera resumida podem explicar que:


Contenidor d'envasos GROC: ampolles i garrafes de plàstic, llaunes, brics, aerosols, taps, iogurts de plàstic, bosses de plàstic, capses de plàstic, xarxes de fruita, safates de porexpan, envasos de dentífrics, embolcalls de film i plata, capses de puros, capses de fusta, envasos de desodorant tipus roll-on, etc. No es poden abocar la resta de residus que no són envasos encara que siguin de materials reciclables com les galledes de plàstic, les canonades i mànegues de plàstic, etc., en aquests casos s’han de portar a la deixalleria o punt verd. 


Contenidor d'envasos de vidre VERD: pots de vidre, ampolles de vidre i iogurts de vidre. No es poden abocar els residus de vidre que no són envasos com una copa, un got o una finestra, en aquests casos s’han de portar a la deixalleria o punt verd perquè es pugui reciclar el material.


Contenidor paper/cartró BLAU: diaris, etiquetes de paper, capses de cartró, bosses de paper o cartró, sobres, revistes i fulls de paper.


Contenidor d’orgànica MARRÓ: restes de menjar, marro de cafè, pinyols, gespa, bossetes d’infusions, flors, llumins de fusta, taps de suro, filtres de cafè, closques, excrements d’animals, pals petits de fusta, etc.


Archivos adjuntos:
Info General 20-Diciembre-2022 09:15