l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol informa que s’ha habilitat una deixalleria d’emergència provisional a l’aparcament de les oficines municipals de les Masies Catalanes. Aquesta iniciativa s’ha dut a terme per oferir un servei proper a la ciutadania mentre durin les obres d’ampliació de la deixalleria municipal i pugui donar resposta a les necessitats que genera el sistema de recollida porta a porta. Un cop enllestides les obres aquest servei es traslladarà a la deixalleria municipal.


En aquest sentit, tot sistema de recollida porta a porta requereix de la instal·lació d’una àrea d’emergència capaç de recollir els residus dels ciutadans que no poden complir amb l’horari o fracció previst pel servei. Aquesta àrea d’emergència de l’Albiol està formada per: 


1 contenidor de matèria orgànica
3 contenidors de paper i cartró
2 contenidors d’envasos lleugers
1 contenidor de vidre
3 contenidors de rebuig

Des de l’Ajuntament de l’Albiol també es recorda que, gràcies a un conveni amb l’Ajuntament de la Selva del Camp, els veïns i veïnes del municipi poden utilitzar els serveis de la deixalleria municipal de la Selva del Camp mentre s’estiguin enllestint les obres de finalització de la deixalleria local.


Archivos adjuntos:
Info General 21-Diciembre-2022 09:15