l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol informa que s’està treballant per habilitar una ludoteca familiar els divendres al coincidir amb les classes d’anglès gratuïtes que començaran aquest mes de febrer.

En aquest sentit, la ludoteca es duria a terme de 17.15h a 18.30h, que és quan començarien les classes d’anglès dels més petits. L’objectiu principal és generar espais de trobada i de coneixença entre els infants i les famílies del municipi. Les activitats tindrien lloc a la pista, el parc i als baixos de l’edifici. Amb la finalitat d'explicar el funcionament de la ludoteca familiar i resoldre possibles dubtes, es convoca a les famílies interessades a una reunió el proper divendres 3 de febrer a  les 18.30 hores a l'Ajuntament, tot coincidint amb la primera classe d'anglès.

Convé aclarir que en cap cas la ludoteca seria un servei de canguratge sinó un espai de relació per a famílies i infants del municipi, per la qual cosa els infants haurien d’estar acompanyats en tot moment per les seves famílies. 

La persona responsable s’ofereix de manera voluntària per acompanyar i oferir materials als infants i les seves famílies. La seva funció consistiria en proporcionar entorns que facilitin i enriqueixin el joc lliure i espontani alhora que vetllaria perquè es donessin jocs inclusius i igualitaris.
Info General 01-Febrero-2023 09:15