l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol informa dels resultats dels equips locals en la lliga comarcal de Futbol Sala. En aquesta ocasió, la fortuna ha estat desigual i no ha acompanyat als dos equips de la mateixa manera.


En aquest sentit, els prebenjamins del F.S. L'Albiol han jugat molt bé a la pista de les Masies Catalabes contra l'Escola de Pràctiques de Tarragona. Un partit molt treballat pels nostres jugadors/a que s'han imposat amb un clar 6 a 0.


Partit molt disputat el jugat aquest dissabte a Reus, entre els nostres benjamins i l'escola Rubió i Ors. La manca de sort de cara al gol de l’equip albiolenc s’ha vist reflectida al marcador que ha acabat amb dos quarts perduts i dos empatats. 


El pròxim dissabte dia 11 doble jornada de futbol sala a la pista poliesportiva de les Masies Catalanes:  els benjamins reben a les 10:30 a l'Almoster i els prebenjamins a les 12:00 a l'escola Cèsar August. 


Com a novetat, aquest dissabte vinent hi haurà servei de bar per a tots els aficionats que vinguin a donar suport als equips.


Archivos adjuntos:
Info General 05-Marzo-2023 19:46