l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol informa de la visita institucional d’Àngel Xifré, Delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona al municipi. En aquest sentit, els integrants de l’equip de Govern de l’Albiol han traslladat, durant la reunió, algunes de les necessitats del municipi en matèria d’infraestructures i comunicacions.


En aquest sentit, les principals peticions van ser:


La necessitat urgent que es faci la carretera local al camí que va del poble a la carretera de Vilaplana, tal com estava reflectit en l'avantprojecte del pla zonal de carreteres de la Diputació de Tarragona l'any 2015.


L’equip de govern albiolenc també va recordar al Delegat la necessitat de fer una franja de seguretat contra incendis al poble per darrera del Castell de l'Albiol.


També es va reclamar la necessitat que el transport públic arribi al municipi. La proposta de l'equip de Govern de l’Albiol és instal·lar una parada a la plaça Sant Antoni de les Masies Catalanes. 


La darrera petició va vinculada a la necessitat de millora de la connexió amb la fibra òptica. Per un costat, al poble tot i estar instal·lada encara no ha arribat a les llars. I a les Masies Catalanes, per diverses qüestions tècniques, encara hi ha marge de millora en relació amb la velocitat que la fibra òptica arribar a les llars.

Finalment, la visita del Delegat del Govern va acabar amb la signatura al llibre d'honor de l'Albiol i una visita a les obres de millora que s'estan duent a terme  a la deixalleria municipal.

Archivos adjuntos:
Info General 13-Marzo-2023 09:15