l'Albiol Informa
L’Ajuntament de l’Albiol recorda als veïns i les veïnes del municipi que l’Albiol, com la majoria de municipis de Catalunya, es troba al nivell 2 del Pla Alfa que s’activa quan hi ha un perill alt o molt alt d’incendi.


Protecció Civil ja t'he posat en prealerta el Pla Especial d'Emergències per Incendis Forestals a Catalunya Infocat i recorda que està prohibit fer foc o executar activitats de risc prop del bosc, fer treballs que generin guspires, fer fogueres o utilitzar barbacoes sense mata guspires.


Per aquesta raó, es demana a la ciutadania de l’Albiol que extremin les precaucions i més si tenim en compte que el municipi s’ubica en un entorn eminentment boscós. 


En aquest sentit, l’Albiol ha patit, recentment, dos ensurts per petits incendis que podien haver acabat en tragèdia. Per aquesta raó, l’Ajuntament demanarà a bombers que ens passin un informe per saber si es pot esbrinar com va començar el foc de divendres passat. Des del consistori albiolenc es tindrà tolerància zero amb els comportaments negligents que puguin provocar algun incendi que pot tenir afectacions a les persones que vivim al municipi com al nostre preuat entorn natural.
Info General 04-Abril-2023 18:17