l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol informa que aquest divendres, 21 d’abril, s’organitzarà a la Plaça de Sant Antoni de les Masies Catalanes diferents activitats per celebrar la propera diada de Sant Jordi.

En aquest sentit, destinat als adults i per celebrar la diada de Sant Jordi, dia del llibre’, l’Ajuntament de l’Albiol tindrà instal·lada una parada  a la mateixa  Plaça de Sant Antoni, on estarà a la vostra disposició el llibre que l’ajuntament ha editat amb el patrocini de la Diputació de Tarragona, que porta per títol “ LES CASES i MASOS DE L’ALBIOL: TRACES VITALS”.   L’autor, el  Sr. Josep Maria Pasqual Palau, estarà allí per dedicar el llibre a qui ho desitgi. Just al costat, s'hi instal·larà una parada de venta solidària de llibres a favor de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Vilavecchia.

Per a la canalla, quan tornin de l’escola, a les 17.30 hores, hi haurà un berenar amb coca i xocolata. A continuació es podrà gaudir de l’actuació del Pallasso MUNIATTO XOU amb l’espectacle EL CONTE DE SANT JORDI, el qual segur ens farà passar una estona agradable. 


Un esdeveniment per a petits i grans. Us animem a gaudir d’una tarda agradable.

Info General 20-Abril-2023 20:05