l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol informa que ja està tot a punt per obrir, de nou, les portes de la deixalleria municipal després de les obres de millora que s’hi ha dut a terme els darrers mesos. En aquest sentit, l’obertura de l’equipament està prevista per al dia 24 de juliol 2023.

En primer lloc, convé recordar que els i les veïnes de l’Albiol que hi vulguin accedir han de demanar el clauer magnètic, que és personal i intransferible, ja es pot recollir a les oficines municipals de les Masies Catalanes. En aquest sentit, s’haurà d’abonar una fiança de 5 euros.

La deixalleria s'ha ampliat per disposar de 3 contenidors en què s’hi podran dipositar voluminosos i restes de poda. En aquest sentit, hi ha uns rètols informatius que indiquen quins objectes estan admesos i quins no.

D’aquesta manera, 2 dos dels contenidors es destinaran a recollir les restes de poda i l’altra serà per residus voluminosos. Els electrodomèstics s’ubicaran en un espai senyalitzat i seran retirats per una empresa especialitzada. Aquest servei s’habilitarà en una segona fase ja que, en aquests moments, s’estan tancant els tràmits de contractació de l’empresa.

La nova instal·lació també disposa de càmeres de seguretat que permeten identificar les entrades i sortides per garantir el bon ús de l’espai.
Info General 20-Julio-2023 12:58