l'Albiol Informa

L’Ajuntament de l’Albiol informa que aquest dijous, 21 de setembre, se celebra el Dia Mundial de l'Alzheimer, proclamat per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i afavorit per Alzheimer's Disease International (ADI). L’Ajuntament de l’Albiol ha penjat el llaç verd per adherir-se a la jornada de celebració tant a l’Ajuntament de l’Albiol com a les oficines municipals de les Masies Catalanes.


L’Alzheimer és una malaltia que ja es considera com a la nova epidèmia del segle XXI. S'estima que per a l'any 2050 el nombre de persones amb alzheimer arribi a 131,5 milions.

Amb actes com el d’aquest 21 de setembre, es busca conscienciar sobre aquesta malaltia, que afecta no només els pacients sinó també els cuidadors directes i familiars. De moment, no hi ha una cura per a l'Alzheimer, però si es poden fer rutines i activitats per endarrerir el deteriorament que causa aquesta malaltia.

Des de l’Ajuntament de l’Albiol ens sumem a la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer per conscienciar a la ciutadania en relació amb els efectes d’aquesta malaltia a les persones que la pateixen com per al seu entorn més proper.


Archivos adjuntos:
Info General 21-Septiembre-2023 09:30