Canet lo Roig Informa

Se comunica que este domingo día 8 de Octubre se realizará la VIII Marcha BTT Canet lo Roig. Patrocinado por la Diputación Provincial y el Ayuntamiento de Canet lo Roig y organizado por el Club Ciclista Serrasola de Canet lo Roig y el Circuit Muntanyes de Castelló.
La salida será a las 8:30 de la Plaza Nueva, se dará una vuelta neutralizada por calle San Vicente, calle Calvario, calle San Miguel, calle Falco y Blanco y Plaza Nueva.
Luego se seguirá por la calle Baix Maestrat, Avda. Constitución, calle Sol y calle Arrabal para salir por la fuente de la Canal y luego volverán al pueblo por el Cami dels Racons, pasando por dentro de la población (San Roque, Doctor Clara, Plaza Nueva, San Vicente, Baix Maestrat, Constitucion, Sol y Arrabal) i dirección Mas d’en Coll, el paso será aproximadamente de 8:45 a 9:00.
Discurrirá por varios caminos de este termino municipal, estará toda la ruta bien señalizada, pero no obstante se informa a la gente que vaya a utilizar los caminos o vías por los cuales transita que tengan PRECAUCIÓN, debido al paso de las bicicletas.
La llegada entrara por el camino del Amerado y Camino de Vinaros, HASTA LLEGAR AL LOCAL DONDE ESTARÁ LA META.

La llegada esta prevista a partir de las 10:00.




Es comunica que aquest diumenge dia 8 d'Octubre es realitzarà la VIII Marxa BTT Canet lo Roig. Patrocinat per la Diputació Provincial i l'Ajuntament de Canet lo Roig i organitzat pel Club Ciclista Serrasola de Canet lo Roig i el Circuit Muntanyes de Castelló.
L'eixida serà a les 8.30 de la Plaça Nova, es farà un volt neutralitzada per carrer Sant Vicent, carrer Calvari, carrer San Miguel, carrer Falco i Blanco i Plaza Nueva.
Després se seguirà pel carrer Baix Maestrat, Av. Constitució, carrer Sol i carrer Raval per a eixir per la font de la Canal i després tornaran al poble pel Cami dels Racons, passant per dins de la poblacion (Sant Roque, Doctor Clara, Plaza Nueva, Sant Vicent, Baix Maestrat, Constitucio, Sol i Raval) i direccion Mes d’a Coll, el pas sàrria aproximadament de 8:45 a 9.00.
Discorrerà per diversos camins d'aquest acabe municipal, estarà tota la ruta ben senyalitzada, però no obstant això s'informa la gent que vaja a utilitzar els camins o vies pels quals transita que tinguen PRECAUCIÓ, a causa del pas de les bicicletes.
L'arribada entrara pel camí de l'Amerado i Camí de Vinaros, FINS A ARRIBAR Al LOCAL ON ESTARÀ LA META.
L'arribada aquesta prevista a partir de les 10:00.

Info General 06-Octubre-2023 13:49