Canet lo Roig Informa

Se comunica que este domingo día 28 de Abril de 2024 se realizará la IX Marcha BTT Canet lo Roig. Patrocinado por la Diputación Provincial y el Ayuntamiento de Canet lo Roig y organizado por el Club Ciclista Serrasola de Canet lo Roig y el Circuit Muntanyes de Castelló.
La salida será a las 8:30 de la Plaza Nueva, se dará una vuelta neutralizada por calle San Vicente, calle Calvario, calle San Miguel, calle Falco y Blanco y Plaza Nueva.
Luego se seguirá por la calle Baix Maestrat, Avda. Constitución, calle Sol y calle Arrabal para salir por la fuente de la Canal y luego volverán al pueblo por el Cami dels Racons, pasando por dentro de la población (Pedradolça, Planet d'en Roig, Rey, Falco y Blanco, Plaza Nueva, San Vicente y Vinaros ) i dirección Cami Traiguera, el paso será aproximadamente de 8:45 a 9:00.
Discurrirá por varios caminos de este termino municipal, estará toda la ruta bien señalizada, pero no obstante se informa a la gente que vaya a utilizar los caminos o vías por los cuales transita que tengan PRECAUCIÓN, debido al paso de las bicicletas.
La llegada entrara por el Camino de Vinaros, HASTA LLEGAR AL LOCAL DONDE ESTARÁ LA META.
La llegada esta prevista a partir de las 10:00.




Es comunica que aquest diumenge dia 28 d'Abril de 2024 es realitzarà la VIII Marxa BTT Canet lo Roig. Patrocinat per la Diputació Provincial i l'Ajuntament de Canet lo Roig i organitzat pel Club Ciclista Serrasola de Canet lo Roig i el Circuit Muntanyes de Castelló.
L'eixida serà a les 8.30 de la Plaça Nova, es farà un volt neutralitzada per carrer Sant Vicent, carrer Calvari, carrer San Miguel, carrer Falco i Blanco i Plaza Nueva.
Després se seguirà pel carrer Baix Maestrat, Av. Constitució, carrer Sol i carrer Raval per a eixir per la font de la Canal i després tornaran al poble pel Cami dels Racons, passant per dins de la poblacion (Pedradolça, Planet d'en Roig, Rey, Falco y Blanco, Plaza Nueva, San Vicente y Vinaros ) i dirección Cami Traiguera, el pas será aproximadament de 8:45 a 9.00.
Discorrerà per diversos camins d'aquest acabe municipal, estarà tota la ruta ben senyalitzada, però no obstant això s'informa la gent que vaja a utilitzar els camins o vies pels quals transita que tinguen PRECAUCIÓ, a causa del pas de les bicicletes.
L'arribada entrara pel Camí de Vinaros, FINS A ARRIBAR Al LOCAL ON ESTARÀ LA META.
L'arribada esta prevista a partir de les 10:00.

Info General 26-Abril-2024 14:01