Canet lo Roig Informa

Divendres 15 d’octubre


17 h- 20:30 h Jornades Pedagògiques Conta’M, al CRA Araboga. Jornades de formació en narració oral, literatura infantil i juvenil, i animació lectora dirigida a docents d’Educació Infantil, Primària i Secundària especialitzats en llengua i literatura, teatre, ciències socials i arts plàstiques. Activitat organitzada en col·laboració amb el CEFIRE de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i els Serveis Educatius de Terres de l’Ebre del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. 

Cal inscripció prèvia.

20 h – 21 h Tastconcert, a la plaça del País Valencià. Degustació de productes de la terra, a càrrec de productors locals. 

Entrada lliure fins a completar l’aforament.

22 h Tastconcert, a la plaça del País Valencià. Tast de música i contes,  a càrrec de l’Agrupació Musical Santa Cecília de Canet lo Roig i els narradors convidats, Jordi Micó El Gran Jordiet, Ana Canet, Yoshi Hioki i Sherezade Bardají. El concert s’inclou dins la campanya Músics amb Denominació d’Origen: circuit de concerts per al foment del turisme a la Comunitat Valenciana. 

Entrada lliure fins a completar l’aforament. Tots els públics.

Info General 14-Octubre-2021 20:00